www.free.gr


Platform Games(45)


Σκάκι(5)


Tess 
Το Tess είναι ένα πολύ όμορφο, αν και μελαγχολικό, παιχνίδι platformer στο οποίο ακολουθείτε τις περιπέτειες της μικρής Tess, η οποία περνάει μια δύσκολη ημέρα. Ο ρυθμός, η ατμόσφαιρα, η μουσική και το ρετρό look του θα συναρπάσει τους λάτρεις των 8-bit τύπου παιχνιδιών.

Δεν είναι
Βαθμολογία :

Chompston 
Το Chompston είναι ένα παιχνίδι το οποίο προσφέρει μια εναλλακτική εκδοχή στο κλασσικότερο παιχνίδι όλων των εποχών, το PacMan.

Τα πιξελωτά γραφικά του θυμίζουν παιχνίδια 8bit από άλλη εποχή, ενώ το στυλ παιχνιδιού είναι το κλασσικό (φάε όλες τις τελείες...). Αυτό που θα σας
Βαθμολογία :

Atic Atac Remake 
Αναδημιουργία ενός εκ των κλασσικότερων παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1980, από την εταιρία Ultimate: Play the game, το οποίο άφησε την δική του εποχή ως ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ZX Spectrum.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα λαβύρινθο από περισσότερα από 200 δωμάτια
Βαθμολογία :

Abobos big adventure 
Το Abobos big adventure είναι ένα παιχνίδι το οποίο αναβιώνει και συνδυάζει πολλά διαφορετικά παιχνίδια από τη χρυσή εποχή του Nintendo Super Entertainment System. Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι, γεμάτο νοσταλγία, το οποίο επισκέπτεται τα περισσότερα κλασσικά παιχνίδια της δεκαετίας του 1990
Βαθμολογία :

Greedy XP 
Μια μοντέρνα έκδοση του κλασσικού και λατρεμένου Pacman με 70 πίστες για να βγάλετε το άχτι σας. Ωραία γραφικά και αύξων δείκτης δυσκολίας συνιστούν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.
Βαθμολογία :

Icy Tower 
Ενα εξαιρετικό, απλό και εθιστικό παιχνίδι στο οποίο ο στόχος σας είναι να σκαρφαλώσετε όσο πιο ψηλά γίνεται στον παγωμένο πύργο. Ακούγεται εύκολο ? είναι, αλλά μόνο στην αρχή. Παίξτε το και δείτε γιατί εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι παίκτες το αγάπησαν.
Βαθμολογία :

Scrabble 3D 
Ενα από τα πιό κλασσικά παιχνίδια σε μια καταπληκτική έκδοση που σας επιτρέπει να παίξετε ήτε με αντίπαλο το computer (το computer ελέγχει από 1-3 παίκτες) είτε συνδυασμό παικτών και computer ή ακόμα και παιχνίδια μέσω του διαδικτύου. Είναι μια πραγματικά εξαιρετική μεταφορά του
Βαθμολογία :

Space Invaders GL 
Μοντέρνα εκδοχή του κλασσικότερου space shooter όλων των εποχών, του Space Invaders. Παραμένει σχετικά πιστό στο πνεύμα του πρωτότυπου, προσφέροντας διασκέδαση χωρίς ιδιαίτερο βάθος.
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια ρετρό ή απλά θέλετε ένα ευχάριστο παιχνιδάκι για μικρά διαλύματα, τότε
Βαθμολογία :

Ultimate Steroids 
Λίγοι gamers, ακόμη και οι πιο νέοι, δεν θα έχουν ακουστά το κλασσικό παιχνίδι Asteroids, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα παιχνίδια πού έθεσαν τα θεμέλια του μοντέρνου gaming.

To Ultimate Steroids είναι μια μοντέρνα αναπαραγωγή που προσφέρει ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, με πολλές
Βαθμολογία :

Mega Mario 
Αναπαραγωγή του κλασσικού platformer Super Mario Bros που άφησε τη δική του εποχή στη κονσόλα του Super NES τη δεκαετία του 1990.

Πρόκειται για μια πιστή αναπαραγωγή του πρωτότυπου, με καλύτερα γραφικά και ορισμένα έξτρα εργαλεία, όπως τη δυνατότητα να φτιάξετε τις δικές σας
Βαθμολογία :

Kilobite 
Το Kilobite είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι (arcade), εμπνευσμένο από το κλασσικό φιδάκι το οποίο έκλεψε καρδιές στις παιχνιδο-μηχανές της δεκαετίας του 1970.

Παρ-όλη τη μοντέρνα προσέγγιση του (τρισδιάστατο) διατηρεί πολλά στοιχεία ρετρό (όπως το στυλ της οθόνης) και είναι
Βαθμολογία :

Trap 
Το Trap είναι ένα απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για κινητά Android. Οι παλιοί gamers θα θυμούνται το είδος, το οποίο απλά απαιτεί από τον χρήστη να παγιδέψει τις μπάλες, που κινούνται στην οθόνη, σε κουτάκια, χωρίς αυτές να ακουμπήσουν τα τοιχώματα όσο αυτά
Βαθμολογία :

Sea Battle 
Το Sea Battle φέρνει στον υπολογιστή σας το κλασσικό παιχνίδι ναυμαχία. Οι παλαιότεροι αναγνώστες το έπαιζαν με χαρτί και μολύβι (και πάντα με φίλους), τώρα μπορείτε να το παίξετε και με αντίπαλο τον υπολογιστή σας.

Μπορεί να είναι απλό παιχνίδι και τα γραφικά του να μην
Βαθμολογία :

Lines 95 
Το Lines 95 είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα εθιστικό παιχνίδι λογικής. Παρόλο που δεν περιλαμβάνει φανταχτερά γραφικά, ούτε και πολλές διαφορετικές πίστες, πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο θα σας προκαλέσει και θα σας κάνει να το παίξετε ξανά και ξανά.

Όπως και
Βαθμολογία :

Breakout in Space 
Το Breakout in Space είναι ένα παιχνίδι κλώνος του θρυλικού Arkanoid. Τα γραφικά του είναι αρκετά απλά, καθιστώντας το ιδανικό ακόμη και για παλαιότερα συστήματα καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερους πόρους από τον υπολογιστή σας.
Προσφέρει 40 πίστες και όλες τις σχετικές δυνάμεις που
Βαθμολογία :

Galaxian 2007 
Remake ενός εκ των κλασσικότερων παιχνιδιών space shooter που είχαν κυκλοφορήσει στα μεγάλα ηλεκτρονικά (arcade) την δεκαετία του 1980.
Αν όχι για κανένα άλλο λόγο, αξίζει να δείτε που πήγαν οι πρώτες οικονομίες των πατεράδων σας.
Υποστηρίζει Windows XP και νεότερα.
Βαθμολογία :

Crack Attack 
Παιχνίδι βασισμένο στο κλασσικό παιχνίδι Tetris Attack το οποίο είχε κυκλοφορήσει στη κονσόλα SNES. Θυμίζει διάφορα παιχνίδια τα οποία έχουν κυκλοφορήσει τελευταία (όπως bejewelled) που καλούν τον παίκτη να μην αφήσει τα χρωματιστά τουβλάκια να φτάσουν στην κορυφή της περιοχής του
Βαθμολογία :

DX-Ball 2 
Το DX-Ball 2 πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό παιχνίδι Arkanoid. Προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό παιχνιδιού με πολλές όμορφες πίστες και πολλά power-ups τα οποία δίνουν μια ωραία αίσθηση εναλλαγής.
Υποστηρίζει Windows XP και νεότερα.
Βαθμολογία :

Zetanoid 
Το Zetanoid είναι μια αναπαραγωγή του κλασσικού παιχνιδιού arkanoid (ή αν πάει κανείς πιο παλιά του break-out) το οποίο βάζει τη δική του πινελιά στη λίστα παιχνιδιών που έχουν προσπαθήσει να αναβιώσουν ένα από τους θρύλους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Συνοδεύεται από όμορφα
Βαθμολογία :

Logyx Pack 
Το Logyx Pack είναι ένα πακέτο παιχνιδιών λογικής που περιλαμβάνει περισσότερα από 90 παιχνίδια αυτού του τύπου. Θα βρείτε πολλά κλασσικά παιχνίδια, όπως tetris, ντάμα, τρίλιζα, σκάκι, reversi, sudoku, memory και πολλά άλλα. Ολα τα παιχνίδια παίζονται μέσα από το ίδιο περιβάλλον, ενώ πολλά
Βαθμολογία :

Viriax 
Ενα retro παιχνίδι που θυμίζει σε στυλ τα κλασσικά top-down shooters, που όμως έχει τον δικό του χαρακτήρα καθώς και το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός μικροβίου που έχει ως στόχο να καταστρέψει όσο περισσότερο μπορεί τον άνθρωπο στον οποίο έχει εισβάλει.
Βαθμολογία :

LBreakout2 
Λίγα παιχνίδια έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ιστορία όπως το θρυλικό Arcanoid. Το LBreakout είναι μια εξαιρετική μοντέρνα δωρεάν εναλλακτική λύση στο θρυλικό προκάτοχο του. Με 50 επίπεδα, ετοιμαστείτε για πολλές ώρες διασκέδασης.
Υποστηρίζει Windows, Mac OS και Linux.
Βαθμολογία :

Trackballs 
Ενα παιχνίδι βασισμένο στο κλασσικό Marble Madness που άφησε το στίγμα του την δεκαετία του 1980 με το πρωτοποριακό στυλ και την απαράμιλλη διασκέδαση που έφερε στο χώρο τον παιχνιδιών. Η αποστολή σας ? Να καθοδηγήσετε τους βόλους σας μέσα από μια σειρά από λαβύρινθους όπου με κάθε
Βαθμολογία :

PC Bert 
Αναδημιουργία ενός από τα πιο κλασσικά και διασκεδαστικά παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ, το Qbert. Για πολλούς από τα πιο εθιστικά παιχνίδια όλων των εποχών το οποίο ακόμα και σήμερα είναι απλά συναρπαστικό.
Δυστυχώς είναι γραμμένο για DOS, όποτε θα χρειαστείτε το
Βαθμολογία :

Future Pinball 
Το Future Pinball είναι μια εφαρμογή διπλής όψης. Από την μία είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας τραπέζια Pinball, μέσα από ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας τα οποία ζωντανεύει η εξαιρετική μηχανή της εφαρμογής με καταπληκτικά γραφικά και πολλές επιλογές
Βαθμολογία :

System Shock Portable 
Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια τα οποία έχουν αφήσει ιστορία στον χώρο. Υπάρχουν όμως και ορισμένα παιχνίδια τα οποία ξεπερνούν τα πλαίσια του χώρου και του χρόνου με την ποιότητα τους. Το System Shock είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, που κατάφερε να προσφέρει εμπειρίες πολύ πέρα από ότι
Βαθμολογία :

Mega Manie2 
Ενα πιστό κλασσικό shootemup που θυμίζει τα πρώτα arcade shooters. Γρήγορο, με πολύ δράση και αρκετά δύσκολο θα σας διασκεδάσει όταν ψάχνετε για ένα γρήγορο παιχνίδι ή διάλυμα.
Βαθμολογία :

Marble Arena 
Οι παλιοί gamers θα θυμούνται το θρυλικό Marble Madness που άνοιξε το χώρο στα παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν στοιχεία φυσικής. Ο παίκτης ελέγχει έναν βόλο μέσα από διάφορες πίστες με σκοπό να μαζέψει όσα αστέρια χρειάζεται για να προχωρήσει στην επόμενη πίστα. Ακούγεται απλό ? δεν
Βαθμολογία :

Thrust Burst 
Ενας κλασσικός τύπος παιχνιδιού με μοντέρνο twist στο οποίο πρέπει να οδηγήσετε το σκάφος σας μέσα από μια σειρά σπηλιών. Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό προσφέροντας μια καλή πρόκληση που μεγαλώνει όσο προχωράτε πιο πολύ.
Βαθμολογία :

Vacuum Magic 
Κλασσικό arcade παιχνίδι στο οποίο αναλαμβάνετε μαζέψετε όσο περισσότερο φαγητό μπορείτε χρησιμοποιώντας το μαγικό πεδίο κενού που έχετε στην διάθεση σας, ενώ αντιμετωπίζετε και μια σειρά από τέρατα. Είναι ένα ταξίδι πίσω στην εποχή των κλασσικών μπλιμπλίκιων το οποίο
Βαθμολογία :

Fiend 
Κλασσικό top-down παιχνίδι μυστηρίου και τρόμου, εμπνευσμένο από τα έργα του HP Lovecraft. Αναλάβετε τον ρόλο του Nick Cane που βρίσκει το εαυτό του για δουλεία στην πόλη του Lauder και καταλήγει μπλεγμένος σε ένα ιστό τρόμου από τον οποίο δεν θα γλυτώσει εύκολα. Τα γραφικά και το στυλ του
Βαθμολογία :

Alien Breed 
Ενα κλασσικό παιχνίδι από την εποχή της θρυλικής Amiga. Πρόκειται για ένα sci-fi top-down shooter στο οποίο πρέπει να επιβιώσετε σε ένα λαβύρινθο γεμάτο εξωγήινα πλάσματα που έχουν ως μόνο στόχο την εξόντωση σας. Ενα πολύ ωραίο παιχνίδι για τους λάτρεις των retro games.
Προσφέρεται για Windows
Βαθμολογία :

StarFighter 
Το Starfighter είναι μια εξελιγμένη μορφή των κλασσικών διαστημικών παιχνιδιών που κυριάρχησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και του 1990. Είναι όμως μια πραγματικά εξελιγμένη μορφή των παραπάνω, καθώς προσφέρει εξαιρετικό gameplay με φοβερή ταχύτητα και πολλές δυνατότητες
Βαθμολογία :

My Free MahJong 
Δωρεάν έκδοση του κλασσικού Κινέζικου παιχνιδιού MahJong. Προσφέρει πολλά διαφορετικά στησίματα διαφοροποιώντας το έτσι σε μεγάλο βαθμό από άλλες εκδόσεις του MahJong.
Βαθμολογία :

GNUBG 
Ενα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα για να παίζετε και να καταγράφετε την απόδοση σας στο τάβλι. Δυστυχώς το μόνο παιχνίδι που υποστηρίζει είναι πόρτες με την δυνατότητα διπλασιασμού (βίδος). Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι προπόνησης για τουρνουά, με πολύ όμορφα γραφικά
Βαθμολογία :

1/2 :: Προηγούμενη Επόμενη

1 2

home >> Παιχνίδια >> Κλασσικά Παιχνίδια
Καταχωρήσεις : 36
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr