www.free.gr


Αγώνες Αυτοκινήτων(24)


MotoGT 
Παιχνίδι αγώνων με μοτοσυκλέτες το οποίο παίζεται από top-down οπτική γωνία και συμπεριλαμβάνει πολλά ωραία στοιχεία παιχνιδιού. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα γρήγορων αγώνων ή τη συμμετοχή σε πρωταθλήματα, ενώ οι νίκες προσθέτουν εμπειρία στον οδηγό σας. Επίσης καθώς
Βαθμολογία :

Fantasy Premiere League 
Δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι football manager που σας επιτρέπει να γίνετε manager μίας ομάδας της Premier League και να ανταγωνιστεί τε με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο για την κατάκτηση του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Βαθμολογία :

Hattrick 
Ενα παιχνίδι που σας δίνει την ευκαιρία να διευθύνετε μια ομάδα ποδοσφαίρου και να την οδηγήσετε στην κατάκτηση τίτλων και δόξας. Με σχεδόν ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες το παιχνίδι προσφέρει μια πολύ καλή (και δωρεάν) εμπειρία.
Βαθμολογία :

Kick Boxing Manager 
Το Kick Boxing Manager είναι ένα παιχνίδι Sim (προσομοίωσης) στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο του διευθυντή και προπονητή σε μια ακαδημία kick boxing.
Αναλάβετε τη διαχείριση και προώθηση των αθλητών σας στη πορεία τους να γίνουν πρωταθλητές.
Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι με
Βαθμολογία :

Slam Soccer 
Παιχνίδι ποδοσφαίρου με τρισδιάστατα (καρτούν) γραφικά που είναι διασκεδαστικό και προσφέρει αρκετό βάθος. Με περισσότερες από 80 ομάδες, πολλά στάδια, διαιτητές και εκφωνητές θα σας κάνει να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά. Υποστηρίζει Windows και Linux.
Βαθμολογία :

Addictive Football 
Το Addictive Football είναι ένα ρετρό παιχνίδι ποδοσφαίρου που θυμίζει τα κλασσικά arcade ποδοσφαιράκια όπως τα Sensible Soccer και Kick Off. Παίξτε 5χ5 σε κύπελο, πρωτάθλημα ή παιχνίδι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις με αυτό το διασκεδαστικό ποδοσφαιράκι.
Δεν είναι το παιχνίδι που θα σας
Βαθμολογία :

Table Tennis Pro 
Δωρεάν τρισδιάστατο παιχνίδι Πινγκ Πονγκ που δεν έχει πολλά να ζηλέψει από ανάλογους εμπορικούς τίτλους. Ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα έξυπνος και επιτρέπει στον παίκτη να αναπτύξει το στυλ παιχνιδιού του ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πληθώρα (31+) των αντιπάλων που
Βαθμολογία :

BygFoot 
Ενα κλασσικό παιχνίδι Football manager φτιαγμένο με πολύ μεράκι και πολύ αγάπη για το είδος. Αν είσαστε fans των παλαιών παιχνιδιών του είδους σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. Παρόλο που δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα παιχνίδι γραφικών το πρόγραμμα δουλεύει άψογα και είναι
Βαθμολογία :

Pangya 
Ενα διαδικτυακό παιχνίδι γκολφ, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε γκόλφ σε ένα κόσμο που θυμίζει έντονα Γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια ενάντια η και στην ίδια ομάδα με χιλιάδες άλλους παίκτες.
Βαθμολογία :

ShotOnline 
Ενα διαδικτυακό παιχνίδι που ενώνει τον κόσμο του γκολφ με τον κόσμο του role-playing. Πρόκειται για ένα όμορφο και ολοκληρωμένο παιχνίδι που σε συνδυασμό με το μεγάλο κοινό του έχει όλες τις προδιαγραφές ενός εμπορικού τίτλου. Το μεγαλύτερο προτέρημα του είναι ο πολύ ωραίος
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Παιχνίδια >> Αθλητικά
Καταχωρήσεις : 10
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr