www.free.gr


Παιχνίδια(5)


Hola 
Το Hola προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω της δικής του υπηρεσίας VPN, επιτρέποντας σας έτσι να παρακάμψετε πιθανούς γεωγραφικούς περιορισμούς που ισχύουν σε διάφορους ιστότοπους.

Προσφέρει τρεις διαφορετικές υπηρεσίες, μία για browsers (firefox και Chrome)
Βαθμολογία :

iDdrive 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων που προσφέρει 5GB δωρεάν χώρου.

Λειτουργεί είτε μέσω της εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή και τις συσκευές σας, καθώς και μέσω του browser σας.

Η υπηρεσία επιτρέπει μέχρι και αρχεία
Βαθμολογία :

MX Player 
To MX Player είναι ένα media player για συσκευές Android το οποίο υποστηρίζει την αναπαραγωγή ήχου και εικόνας από τα περισσότερα είδη αρχείων.

Είναι εξαιρετικά εύχρηστο, γρήγορο και σταθερό επιτρέποντας στους χρήστες του να δούνε τις περισσότερες μορφές video ή να ακούσουν μουσική
Βαθμολογία :

Airdroid 
Εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να διαχειρίζεται ένα Android τηλέφωνο του μέσω του browser του.
Η εφαρμογή εγκαθίσταται στο τηλέφωνο και κάνει χρήση του τοπικού wifi δικτύου σας, επιτρέποντας σας να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας μέσω του browser σας.
Δεν απαιτεί καμία
Βαθμολογία :

Soundhound 
Δωρεάν εφαρμογή για το κινητό σας που προσφέρει τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε μουσικά κομμάτια, δίνοντας σας πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, καλλιτέχνη, άλμπουμ και τα λόγια του. Είναι ακόμη ενδιαφέρον ότι μπορείτε απλά να τραγουδήσετε μόνοι σας το τραγούδι που έχει
Βαθμολογία :

Who is on my wifi 
Το Who is on my wifi παρέχει ειδοποιήσεις, σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που μια άγνωστη συσκευή συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο σας. Εκτός από αυτό, παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε συνδεδεμένη συσκευή που περιλαμβάνουν: την τελευταία γνωστή διεύθυνση IP της συσκευής, τη
Βαθμολογία :

Bluestacks 
Το Bluestacks πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας.

Η εγκατάσταση και χρήση είναι απλή διαδικασία και σε γενικές γραμμές δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

Το πρόγραμμα είναι κυρίως σχεδιασμένο για τη χρήση
Βαθμολογία :

Task Coach 
Το Task Coach είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης των προσωπικών εργασιών και καθηκόντων σας. Σχεδιασμένο με απλότητα πρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς και να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την
Βαθμολογία :

Norton Zone 
Το Norton Zone είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία αποθηκευτικού χώρου και συγχρονισμού αρχείων από την πρωτοπόρο στον τομέα ηλεκτρονικής ασφάλειας, Symantec (δημιουργό του Norton Antivirus).

Η υπηρεσία προσφέρει 5GB δωρεάν χώρου, καθώς και τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή
Βαθμολογία :

Cloudfogger 
Το Cloudfogger είναι μια υπηρεσία - εφαρμογή ή οποία κρυπτογραφεί τα αρχεία που τοποθετείτε σε διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης και συγχρονισμού. Πίο συγκεκριμένα υποστηρίζει το DropBox, Google Drive και SkyDrive, προσφέροντας ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας για τα διαδικτυακά σας αρχεία.
Βαθμολογία :

Image Analyzer 
Εφαρμογή που προσφέρει καλές δυνατότητες προσαρμογής εικόνων. Δεν πρόκειται για εργαλείο δημιουργίας εικόνων από το μηδέν, αλλά για ένα πόλι-εργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας.

Τα εργαλεία που προσφέρει είναι πολύ ισχυρά,
Βαθμολογία :

Media Fire 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων που προσφέρει 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Δεν προσφέρει υπηρεσίες συγχρονισμού, όπως το DropBox κλπ, αλλά είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευή.

Πέρα της δυνατότητας αποθήκευσης αρχείων, προσφέρει και
Βαθμολογία :

Bitcasa 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων που προσφέρει 5GB δωρεάν χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 20GB (προτείνοντας το σε φίλους).

Δεν πρόκειται για υπηρεσία συγχρονισμού και πλαισιώνεται κυρίως σας μια υπηρεσία διαδικτυακού εξωτερικού δίσκου στον οποίο έχετε
Βαθμολογία :

Mobogenie 
Μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης συσκευών Android από τα Windows, που προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές λειτουργίες για τους κατόχους των εν λόγο κινητών συσκευών, ανεξαρτήτου μάρκας. Το Mobogenie επιτρέπει τη διαχείριση των επαφών, μηνυμάτων SMS, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και
Βαθμολογία :

Froot VPN 
Το Froot VPN είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία VPN (Virtual Private Network) μέσω της οποίας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο διαχειρίζεται την σύνδεση σας μέσω ενός κεντρικού συμπλέγματος διακομιστών.

Τα ουσιαστικά
Βαθμολογία :

Map my Walk 
Εφαρμογή για iPhone και Android που καταγράφει τις αποστάσεις που διανύετε κατά την διάρκεια άσκησης. Είτε περπατάτε, τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο η εφαρμογή αυτή θα σας βοηθήσει να το κάνετε καλύτερα.

Καταγράφοντας στοιχεία τηε κάθε περίστασης καθώς και προσφέροντας διάφορα
Βαθμολογία :

Andropen Office 
Το Andropen Office είναι η πρώτη επιτυχημένη μεταφορά της γνωστής σουίτας προγραμμάτων Open Office για συσκευές που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο και λειτουργικό πακέτο προγραμμάτων το οποίο είναι ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες (office)
Βαθμολογία :

Box 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει 10GB χώρου ενώ το μέγιστο μέγεθος ανά αρχείο περιορίζεται στα 250mb.

Ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί αρχεία με άλλους χρήστες της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας κοινούς φακέλους ενώ με τουρ
Βαθμολογία :

XNretro 
Δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να δώσετε ρετρό χαρακτήρα στις φωτογραφίες σας. Είναι πολύ απλή στη χρήση με αρκετές προεπιλογές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται ότι βγήκαν με κάμερες παλαιοτέρων χρόνων.

Για τους πιο ψαγμένους προσφέρει την
Βαθμολογία :

Kingsoft Office for Android 
Σουίτα office για συσκευές Android που περιλαμβάνει προγράμματα επεξεργασίας κείμενου, φύλων υπολογισμού και παρουσιάσεων.
Παρόλο που οι δυνατότητες επεξεργασίας δεν είναι του επιπέδου που συναντά κανείς σε εφαρμογές κανονικών υπολογιστών είναι αρκετές ώστε να καθιστούν
Βαθμολογία :

Turbo Cricket for Android 
Δωρεάν παιχνίδι Κρίκετ για συσκευές Αndroid.
Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε πως παίζεται το κρίκετ γιατί δεν είναι απαραίτητο γα να ευχαριστηθείτε αυτό το διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι για το κινητό σας.
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Για κινητά τηλέφωνα >> Android
Καταχωρήσεις : 21
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr