www.free.gr


Arcade Remakes(4)

Asteroids Clones(4)


Horizontal Shooters(8)

Space Invaders Clones(4)


Tyrian 
Το καλύτερο ίσως space shooter που βγήκε ποτέ για το PC. Δυστυχώς είναι ένα παλιό παιχνίδι από την εποχή της DOS. Παρόλα ταύτα ήταν τόσο καλό που αξίζει να προσπαθήσετε να το κάνετε να δουλέψει.
Βαθμολογία :

AstroMenace 
Το AstroMenace είναι ένα δωρεάν παιχνίδι διαστημικών μαχών που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η εξέλιξη του κλασσικού space invaders. Προσφέρει εξαιρετικά γραφικά (σε ένα ήμι-τρισδιάστατο πεδίο) καθώς και τη δυνατότητα να εξοπλίσετε και να αναβαθμίσετε το σκάφος σας αναλόγως με τις
Βαθμολογία :

Verminest 
Το Verminest είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία από πολλά κλασσικά παιχνίδια (τύπου space shooter) που κυκλοφόρησαν κατά τη δεκαετία του 1980 καθώς και από ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 1950.

Μην περιμένετε να το τελειώσετε με τη μία, πιστό στο στυλ της εποχής, είναι αρκετά
Βαθμολογία :

Genetos 
Το Genetos είναι ένα κλασσικό Vertical Shooter το οποίο αντλεί στοιχεία από το space invaders και πολλά άλλα κλασσικά παιχνίδια shootem up που κυκλοφόρησαν τις δεκαετίες του 1980 και 1990.
Θα έλεγε κανείς πως είναι ένα ταξίδι στη ιστορία αυτού του είδους παιχνιδιών.
Διασκεδαστικός ρυθμός
Βαθμολογία :

Solace 
Ενα κάθετο space shooter το οποίο δεν είναι σαν τίποτα που θα έχετε ξαναπαίξει. Είναι ένα space invaders που έχει πάρει μια μεγάλη δόση ψυχεδελικών ναρκωτικών το οποίο ή θα σας συναρπάσει εντελώς ή θα σας απωθήσει ολοκληρωτικά. Είναι ένα πείραμα μίξης μουσικής και δράσης μαζί με το πιο
Βαθμολογία :

Rox Extended 
Το Rox Extended είναι ένα κλασσικό παιχνίδι κάθετης διαστημικής μάχης που θυμίζει κλασσικούς τίτλους της δεκαετίας του 1980 και 1990.

Τα εξαιρετικά γραφικά και ο καθαρός του ήχος, υποστηρίζουν, περιφερειακά, ένα παιχνίδι που βασίζεται κυρίως στο διασκεδαστικό στυλ
Βαθμολογία :

Starshatter The Gathering Storm 
Επικό παιχνίδι διαστημικών μαχών το οποίο κυκλοφόρησε ως εμπορικός τίτλος το 2004 και πλέον προσφέρεται δωρεάν.

Πρόκειται για ένα κλασσικό space combat simulation το οποίο περιέχει μια σειρά από αποστολές που δένουν ένα συναρπαστικό σενάριο γαλαξιακών μαχών.

Τα γραφικά του
Βαθμολογία :

Wing Commander Saga 
Το Wing Commander Saga βασίζεται στο κόσμο που δημιούργησε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές παιχνιδιών διαστημικής μάχης. Η σειρά παιχνιδιών Wing Commander κυρίευσε το χώρο την εποχή που τα παιχνίδια έκαναν τα πρώτα βήματα τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το συγκεκριμένο
Βαθμολογία :

Starfire 
Το Starfire είναι ένα κλασσικό ρετρό space shooter που θα σας προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης. Καλοδουλεμένα γραφικά, ήχος και κίνηση το καθιστούν απαραίτητο για τους οπαδούς των κλασσικών arcades.
Υποστηρίζει Windows και MacOs.
Βαθμολογία :

Draw Fire 
Το Draw Fire είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι space shooter το οποίο προσφέρει έντονη δράση και ορισμένα πρωτότυπα χαρακτηριστικά.
Πέρα των κλασσικών (αλλά πολύ καλοφτιαγμένων) στοιχείων προσφέρει και ένα νέο και ενδιαφέρον μέσο ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας του σκάφους σας.
Βαθμολογία :

Chromium 
Κλασσικό παιχνίδι vertical space shooter το οποίο προσφέρει πολύ έντονο ρυθμό δράσης. Είναι αρκετά δύσκολο, κάτι που το κάνει όμως και πιο διασκεδαστικό, οπότε μην περιμένετε να το δαμάσετε σε λίγες μόνο ώρες.
Το παιχνίδι παίζεται μόνο με το mouse ενώ τα ωραία γραφικά και οι πολλές
Βαθμολογία :

Crimson Steel 
Το Crimson Steel είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι αεροπορικών μαχών στο οποίο αναλαμβάνεται το ρόλο δυο πιλότων (εναλλάξ) στον αγώνα τους να υπερασπιστούν τη γη.
Ωραία γραφικά, αρκετές αποστολές, πολλοί αντίπαλοι, μάχες με αρχηγούς καθώς και 3 ειδών επεκτάσεις για τα όπλα σας το
Βαθμολογία :

Astariel 2002 
Κλασσικό παιχνίδι κάθετης διαστημικής μάχης το οποίο θα διασκεδάσει κυρίως με τον καλό ρυθμό παιχνιδιού που προσφέρει. Πολλά powerups και αρκετές πίστες το καθιστούν ένα καλούτσικο παιχνίδι που θα σας κρατήσει συντροφιά για μερικές ώρες.
Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα
Βαθμολογία :

Alien Assault 
Το Alien Assault είναι ένα ρετρό vertical space shooter το οποίο προσφέρει τόνους διασκέδασης και μπόλικο περιεχόμενο. Τα γραφικά του είναι ιδιαιτέρως πιξελωτά κάτι το οποίο δίνει επιπλέον έμφαση στην απλότητα του και στο πόσο στηρίζεται στο gameplay του για να προσφέρει διασκέδαση.
Μια
Βαθμολογία :

Rhythmic 
Το Rhythmic είναι ένα ψυχεδελικό παιχνίδι διαστημικής μάχης το οποίο χαρακτηρίζεται από το σουρεαλιστικό περιβάλλον του και την μουσική που συνοδεύει τη καταιγιστική δράση. Προσοχή στους επιληπτικούς καθώς περιέχει τόσες εναλλαγές χρωμάτων και γρήγορη κίνηση που είναι
Βαθμολογία :

Claustrosphere 
Τρισδιάστατο παιχνίδι διαστημικών μαχών το οποίο προσφέρει ξέφρενη δράση και όμορφα γραφικά. Πρόκειται για κλασσικό arcade shooter στο οποίο θα πρέπει να εξοπλίσετε το διαστημόπλοιο σας με τα κατάλληλα powerups αν θέλετε να επιβιώσετε τα αμέτρητα κύματα εχθρών που έχουν ως
Βαθμολογία :

Plasma Pig 
Το Plasma Pig είναι ένα παιχνίδι arcade space shooter που διαφέρει αισθητά από άλλα παιχνίδια του είδους. Πέρα από ότι ο ήρωας σας είναι ένα διαστημικό γουρούνι (ναι ok και άλλοι ήρωες το έχουν πει αυτό, αλλά στη προκειμένη περίπτωση είναι αλήθεια), το παιχνίδι παίζεται με μόνο ένα κουμπί.
Βαθμολογία :

Crystal Wave 
Ενα πολύ απλό και διασκεδαστικό space shooter που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα κλασσικά Arcades (μπλιμπλίκια) που έτρωγαν περιουσίες κατά τη δεκαετία του 1980. Τουλάχιστον τώρα δεν θα σας κοστίσει τίποτα.
Προσφέρεται για Windows και MacOs.
Βαθμολογία :

Radial Plus 
Παιχνίδι διαστημικών μαχών (arena style) που χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα ότι οι βολές του σκάφους σας δεν πρέπει να χτυπήσουν απευθείας τους αντίπαλους σας, αλλά πρέπει να κάνουν πρώτα γκέλα σε κάποια επιφάνεια. Είναι εξαιρετικά εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι
Βαθμολογία :

Powermanga 
Το Powermanga είναι ένα ρετρό Space Shooter με πολύ χαρακτήρα. Προσφέρει αρκετές προκλήσεις μέσα από 42 επίπεδα στα οποία θα συναντήσετε περισσότερους από 200 διαφορετικούς εχθρούς και θα έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε το σκάφος σας όπως εσείς θέλετε. Ενα πραγματικά αξιόλογο
Βαθμολογία :

No Gravity 
Το No Gravity είναι ενα τρισδιάστατο παιχνίδι διαστημικών μαχών που διαδραματίζεται σε 5 γαλαξίες και περιλαμβάνει περισσότερες από 55 αποστολές ενάντια σε αντίπαλα μαχητικά, διαστημικούς σταθμούς μέχρι και ολόκληρες βάσεις. Θυμίζει σαν ιδέα το θρυλικό Wing Commander με όμορφα
Βαθμολογία :

GunRoar 
Ενα παιχνίδι vertical shootemup γεμάτο δράση που θα στείλει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Προσφέρει ταχύτατο ρυθμό παιχνιδιού και αρκετή δράση ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον και των πιο σκληροπυρηνικών οπαδών του είδους.
Βαθμολογία :

Aces High Over Verlor Island 
Απλό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αερομαχίας, χωρίς περίπλοκο χειρισμό. Δεν απαιτεί καν εκγατάσταση και προσφέρει γρήγορη διασκέδαση, ιδανικό και για μικρά παιδιά καθώς είναι ιδιαίτερα εύκολος ο χειρισμός του. Προσφέρει τρεις τύπους παιχνιδιού, αλλά και τη δυνατότητα
Βαθμολογία :

God Wont Bless America 
Ενα τρισδιάστατο παιχνίδι διαστημικής μάχης. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μοντέρνα έκδοση των κλασσικών κάθετων shooters. Καλά γραφικά και τύπος παιχνιδιού το καθιστούν ένα πολύ ενδιαφέρον δωρεάν παιχνίδι. Το μόνο σχετικά αρνητικό είναι η ταχύτητα του.
Βαθμολογία :

BattleShips Forever 
Ενα ενδιαφέρον παιχνίδι διαστημικών μαχών σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε την στρατηγική του αστρικού σας στόλου, καθώς και να τον οδηγήσετε στην διαστημική κυριαρχία μέσα από μια σειρά δραματικών μαχών. Πρόκειται για παιχνίδι
Βαθμολογία :

Free Allegiance 
Διαστημικές μάχες μαζί με και εναντίον άλλων παικτών. Μια πολύ καλή προσπάθεια που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του είδους. Πανέμορφα γραφικά και γρήγορη δράση είναι τα χαρακτηριστικά του.
Βαθμολογία :

Babylon 5 – I have found her 
Παιχνίδι διαστημικών μαχών που διαδραματίζεται στον κόσμο που γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά Babylon 5. Πολύ όμορφα γραφικά και στυλ παιχνιδιού τα οποία σίγουρα θα αρέσουν ιδιαίτερα στους οπαδούς της σειράς.
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Παιχνίδια >> Arcade & Action >> Space and Plane Shooters
Καταχωρήσεις : 27
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr