www.free.gr
DROD Architects Edition 
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι dungeon puzzle το οποίο απαιτεί λογική σκέψη καθώς δεν αφήνει τίποτα στον παράγοντα τύχη. Εξερευνήστε τα πολλά και θανατηφόρα μπουντρούμια ανακαλύπτοντας το τρόπο να υπερνικήσετε κάθε επίπεδο.

Πραγματικά δύσκολο και αξιόλογο παιχνίδι που θα
Βαθμολογία :

Diabolika II 
Παιχνίδι παζλ, στο οποίο πρέπει να δημιουργήσετε αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα ανατινάξουν τους δαίμονες που βρίσκονται στο πεδίο μάχης.

Αξίζει σίγουρα για τους λάτρεις των παιχνιδιών παζλ, παρόλο που είναι τόσο απλό και διασκεδαστικό που ακόμη και αυτοί που δεν είναι
Βαθμολογία :

Pen-Go 
Ενα μικρό αλλά πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι puzzle platformer στο οποίο πρέπει να βρείτε τη λύση για 30 πίστες που πρέπει να περάσει ο πιγκουίνος ήρωας μας.
Παρόλο που είναι απλοϊκό είναι πολύ διασκεδαστικό, ιδανικό και για μικρά παιδιά, χωρίς να προσφέρει κανένα εξαιρετικό βαθμό
Βαθμολογία :

Puzzlemix 
Διαδικτυακός κόμβος στον οποίο μπορείτε να παίξετε μια σειρά από παιχνίδια όπως Sudoku, Hanjie, Kakuro, Futoshiki, Hitori και πολλά άλλα. Τα παιχνίδια παίζονται μέσα από τον browser σας και ανανεώνονται συχνά.
Βαθμολογία :

NeverBall 
Για τους gamers της γενιάς μου το NeverBall είναι ο απόγονος των κλασσικών παιχνιδιών όπως το Gyroscope και το Marble Maddness τα οποία έγραψαν την δικιά τους ιστορία. Με λίγο διαφορετική αντιμετώπιση αλλά ουσιαστικά τον ίδιο χαρακτήρα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε μια μπάλα μέσα από
Βαθμολογία :

Fish Fillet 
Κλασσικό puzzler game στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να ξεφύγετε και να βρείτε την έξοδο, παρακάμπτοντας και ξεγελώντας τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας σε κάθε μία από τις 70 πίστες του. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια λογικής και επίλυσης προβλημάτων θα το
Βαθμολογία :

Contrejour 
Το Contrejour είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παζλ λογικής στα οποία πρέπει να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον κάθε πίστας για να καθοδηγήσετε τον ήρωα στην έξοδο.

Είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και καλαίσθητο ενώ τα παζλ του θα συναρπάσουν τους λάτρεις του είδους, ιδιαίτερα
Βαθμολογία :

The fourth wall 
Το The fourth wall είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι puzzle platformer το οποίο απλά θα συναρπάσει τους φίλους των παιχνιδιών που θέλουν σκέψη και ευρηματικότητα.
Είναι σπάνιο να συναντά κανείς κάτι τόσο εντυπωσιακό και πρωτότυπο σε ένα στυλ παιχνιδιού το οποίο είναι τόσο παλαιό, παρά
Βαθμολογία :

Lolblocks 
Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι brain puzzler το οποίο θα δοκιμάσει τις δυνατότητες να σκέφτεστε πολλές κινήσεις μπροστά.
Αν είστε οπαδοί των παιχνιδιών γρίφων, δεν θα το μετανιώσετε, γιατί είναι απλά εξαιρετικό. Αν από την άλλη δεν θέλετε να κουράσετε το μυαλό σας... αφήστε το
Βαθμολογία :

Void 
Το Void είναι ένα παιχνίδι δράσης και σκέψης που παίζεται από την οπτική γωνία του πρώτου προσώπου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι, που θυμίζει σε στυλ το Portal, αλλά με τις δικές του ιδιαίτερες πινελιές. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του, που είναι και ένα από τα
Βαθμολογία :

Spin Around 
Ενα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι σκέψης. Θυμίζει το κλασσικό bejewelled και θα σας προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης. Προσφέρει τρία ήδη παιχνιδιού και υποστηρίζει Windows και Mac.
Βαθμολογία :

Pingus 
Κλασσικού τύπου παιχνίδι επηρεασμένο από το φανταστικό Lemmings το οποίο άφησε εποχή με την μοναδικότητα και τη δύναμη εθισμού που το χαρακτήριζε. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε πίστα είναι ένας μεγάλος γρίφος που πρέπει να λύσετε οδηγώντας τους
Βαθμολογία :

Samorost 
Το Samorost είναι ενα browser based game το οποίο θυμίζει την ιδέα του Lemmings με μια σειρά από ενδιαφέροντα σενάρια στα οποία πρέπει να σκεφτείτε πως αντιδρούν και συνυπάρχουν διάφορα στοιχεία στην εικόνα που βλάπετε ώστε να σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στην επόμενη.
Βαθμολογία :

Enigma 
Ενα ενδιαφέρον παιχνίδι εμπνευσμένο από διάφορα παλαιότερα παιχνίδια της εποχής του Atari ST και της Amiga. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον puzzler που θα ικανοποιήσει σίγουρα τους λάτρεις του είδους και θα απασχολήσει αρκετά οποιονδήποτε gamer.
Προσφέρεται για Windows & Mac Os.
Βαθμολογία :

Bebbled 
Το Bebbled είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι λογικής και ταχύτητας στο οποίο πρέπει να συνδυάσετε χρωματιστές μπίλιες σε ομάδες για να καθαρίσετε κάθε πίστα.

Είναι ιδιαιτέρως εθιστικό παιχνίδι το οποίο θα σας κρατήσει απασχολημένους για πολλές ώρες.

Απαιτεί Android 1.5 και
Βαθμολογία :

Perspective 
Το Perspective είναι ένα πρωτοποριακό παιχνίδι λογικής το οποίο διαδραματίζεται συγχρόνως σε ένα περιβάλλον τριών και ένα περιβάλλον δύο διαστάσεων.

Μεταβάλλοντας την οπτική σας γωνία στο τρισδιάστατο περιβάλλον (σκοπιά πρώτου προσώπου) ανοίγετε το δρόμο στον ήρωα του
Βαθμολογία :

Back to Bed 
Το back to bed είναι ένα ενδιαφέρον, αν και μικρό, παιχνίδι λογικής στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο του πνεύματος, ενός άντρα που κοιμάται και υπνοβατεί σε ένα σουρεαλιστικό και δραματικά επικίνδυνο κόσμο.
Ο σκοπός σας είναι να τον καθοδηγήσετε πίσω στο κρεβάτι του χωρίς να
Βαθμολογία :

Connectagram 
Παιχνίδι λέξεων που θα συναρπάσει τους λάτρεις των αναγραμματισμών. Επιλέξτε το επίπεδο δυσκολίας και δοκιμάστε τις ικανότητες σας σε αυτό το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι.
Έρχεται ενσωματωμένο με αγγλικές λέξεις αλλά μπορείτε αν θέλετε να φτιάξετε το δικό
Βαθμολογία :

Vicinity Warp Reality 
Παιχνίδι απευθείας εμπνευσμένο από το πασίγνωστο παιχνίδι, Portal, το οποίο προσφέρει ένα εξαιρετικά καλοδουλεμένο παιχνίδι, συνδυάζοντας γνώριμα στοιχεία (του portal) με στοιχεία τα οποία είναι μοναδικά σε αυτό.

Εξαιρετικά γραφικά και ήχος υποδεικνύουν υψηλές αξίες
Βαθμολογία :

Cubistry 
Το Cubistry είναι ένα πολύ διασκεδαστικό τρισδιάστατο παιχνίδι το οποίο θυμίζει το κλασσικό Mahjong. Όπως και στο Mahjong, σκοπός σας είναι να βρείτε τους κύβους που είναι ίδιοι μεταξύ τους.

Δεν είναι δύσκολο, όμως το τρισδιάστατο περιβάλλον περιπλέκει το θέμα αρκετά (ειδικά σε
Βαθμολογία :

Hexagame 
Διαδικτυακό παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει και να κατασκευάσει λέξεις μέσα σε ένα παζλ από εξάγωνα πλακίδια. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο θα συναρπάσει τους φίλους παιχνιδιών λέξεων, όπως το scrabble και άλλα.

To παιχνίδι είναι μόνο στα Αγγλικά
Βαθμολογία :

Whizzle 
Το Whizzle είναι ένα παιχνίδι το οποίο κατασκευάστηκε πειραματικά από την εταιρία Psyonix χρησιμοποιώντας το Unreal Development Kit. Προσφέρει εξαιρετικά γραφικά και ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να καθοδηγήσετε τον Whizzle (ένα χαριτωμένο αλλά απροσδιορίστου είδους
Βαθμολογία :

Puzzlemoppet 
Το Puzzlemoppet είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι λογικής το οποίο θα συναρπάσει τους λάτρεις των σπαζοκεφαλιών.
Προσφέρει 30 επίπεδα για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας τα οποία θα σας προσφέρουν πολλές ώρες διασκέδασης.

Πρόκειται για πρώην εμπορικό (indie) τίτλο που λόγο της
Βαθμολογία :

Me and my Shadow 
To Me and my Shadow είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εγκεφαλικές σας ικανότητες ώστε να λύσετε τα προβλήματα που προβάλει στο δρόμο σας η κάθε μία από τις 40 πίστες που προσφέρει.
Πρόκειται για κλασσικό puzzle platformer με την ιδιαιτερότητα ότι
Βαθμολογία :

Primrose 
Το Primrose προσφέρει ένα νέο ενδιαφέρον παιχνίδι λογικής το οποίο θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους.
Όσο εύκολο είναι να καταλάβει κανείς πως παίζεται τόσο δύσκολο είναι να το κυριέψετε πραγματικά.
Θέλει στρατηγική σκέψη, διορατικότητα και σίγουρα πολύ
Βαθμολογία :

Sokobano 
Το Sokobano είναι μια τρισδιάστατη έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού Sokoban. Η ουσία του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει, απλά έχουν προστεθεί γραφικά τα οποία δίνουν μια ωραία ατμόσφαιρα (και νέο οπτικό πεδίο) σε ένα είδος παιχνιδιού το οποίο, μέχρι σήμερα, ήταν σχετικά άχρωμο.
Ο
Βαθμολογία :

Cathode Rays 
Ένα πρωτότυπο και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι puzzler το οποίο θα ενθουσιάσει τους οπαδούς των παιχνιδιών σκέψης.
Δεν απαιτεί δεξιοτεχνία, μόνο την ικανότητα να δείτε τη λύση στο μυαλό σας.
Αν αγαπάτε τα παιχνίδια που απαιτούν σκέψη και ακονίζουν τις ικανότητες σας, απλά
Βαθμολογία :

Blockout 2 
Αναπαραγωγή του παιχνιδιού Blockout το οποίο ουσιαστικά είναι μια τρισδιάστατη έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού Tetris.
Είναι παιχνίδι το οποίο χρειάζεται δεξιότητα ενώ σαφώς προσφέρει μια εμπειρία που αντέχει το πέρας του χρόνου. Αρνητικό μεν είναι ότι το παιχνίδι δεν έχει
Βαθμολογία :

Lemmings Remake 
Αναδημιουργία ενός εκ των κλασσικότερων παιχνιδιών puzzler που κυκλοφόρησαν ποτέ. Οδηγήστε τα lemming σας στην έξοδο, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που σας προσφέρονται σε κάθε πίστα.
Ξεκινάει εύκολο αλλά εξελίσσεται σε ένα απαιτητικό παιχνίδι λογικής και ευρηματικότητας.
Βαθμολογία :

Sokosolve 
Σουίτα παιχνιδιών τύπου Sokoban που προσφέρει αρκετά διαφορετικά σετ λογικής. To Sokoban είναι ένα παιχνίδι παζλ στο οποίο ο παίκτης πρέπει να ωθήσει (αλλά ποτέ να τραβήξει) ένα κιβώτιο / κουτί σε μια από τις προκαθορισμένες θέσεις. Το παιχνίδι έχει λίγους κανόνες και φαίνεται απλό,
Βαθμολογία :

Atomic Worm 
Το Atomic Worm είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι λογικής και δεξιοτεχνίας το οποίο είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό παιχνίδι φιδάκι (θυμάστε αυτό που δεν πρέπει να πέσεις πάνω στο ίδιο σου το σώμα), ένα από τα πρώτα γραφικά παιχνίδια.
Είναι συγχρόνως πολύ
Βαθμολογία :

Snoogles 
Το Snoogles είναι ένα arcade παιχνίδι λογικής το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε ως εμπορικός τίτλος αλλά τώρα προσφέρεται δωρεάν. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, με εξαιρετικά γραφικά και 40 πίστες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες σας να λύσετε παζλ διαβολικής
Βαθμολογία :

Ancient Astronut 
Το Ancient Astronut είναι ένα παιχνίδι στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο ενός εξωγήινου αστροναύτη ο οποίος έχει επισκεφτεί τη γη της αρχαιότητας και πρέπει να εκτελέσει τις αποστολές του χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι.
Ωραία τρισδιάστατα γραφικά και
Βαθμολογία :

Abandon Complete 
Το Abandon Complete είναι ένα σουρεαλιστικό παιχνίδι γεμάτο παζλ τα οποία θα χρειαστούν αρκετή σκέψη για να τα δαμάσετε. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι ένα σουρεαλιστικό όνειρο μιας νεαρής κοπέλας, που είναι και η ηρωίδα του, γεμάτο με περίεργα αντικείμενα και σκηνικά. Θα το
Βαθμολογία :

Art of Theft 
Το Art of Theft είναι ένα παιχνίδι platformer το οποίο προσφέρει φανταστικό gameplay μέσα από ένα γραφικά ρετρό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο κεντρικός ήρωας είναι ένας επίδοξος κλέφτης, ο οποίος έχει ως στόχο να γίνει ο πιο γνωστός κλέφτης στο κόσμο. Το παιχνίδι σας
Βαθμολογία :

1/2 :: Προηγούμενη Επόμενη

1 2

home >> Παιχνίδια >> Puzzlers
Καταχωρήσεις : 50
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr