www.free.gr
Microsoft E-Books 
Δωρεάν συλλογή ηλεκτρονικών βιβλίων (ebooks) από τη Microsoft τα οποία καλύπτουν διάφορα (αρκετά) τεχνικά και συγκεκριμένα θέματα. Από βιβλία σχετικά με το MicroSoft Office μέχρι και βιβλία σχετικά με τη δημιουργία Windows 8 app, όλα έχουν να κάνουν με προϊόντα και τεχνολογίες της
Βαθμολογία :

Foboko 
Διαδικτυακή υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή. Προσφέρει μια αρκετά μεγάλη συλλογή βιβλίων, ταξινομημένη ανά κατηγορίες για εύκολη περιήγηση.
Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας σας επιτρέπει να κατεβάζετε 5 βιβλία το μήνα (παρόλο που
Βαθμολογία :

Johnnie Society 
Μυθιστόρημα το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε μορφή PDF από τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη. Διατίθεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons και είναι ένα μοντέρνο λογοτεχνικό διαμάντι.
Βαθμολογία :

Project Gutenberg 
Διαδικτυακή βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει βιβλία των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα έχουν λήξει ή έχουν νόμιμα περιέλθει στον χώρο του "public domain". Ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks) υπάρχουν σε πολλές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένου και των Ελληνικών). Πρόκειται για μια πραγματικά
Βαθμολογία :

MS Office training manuals 
Δωρεάν συλλογή από βιβλία εκμάθησης του MS Office. Τα βιβλία χωρίζονται ανά πρόγραμμα (Word, Excel, Powerpoint, Project, Access, Visio, Outlook) καθώς και σε τρεις διαφορετικές βαθμίδες εμπειρίας.

Επίσης προσφέρονται διαφορετικά βιβλία για τις εκδόσεις 2003, 2007 και 2010.

Πρόκειται για ιδιαίτερα
Βαθμολογία :

OpenBook 
Δωρεάν και νόμιμα ελληνικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή από τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη καθώς και ένας κατάλογος με περισσότερα δωρεάν Ελληνικά ebooks.
Βαθμολογία :

Free Book Sifter 
Το Free Book Sifter είναι ένα ευρετήριο ηλεκτρονικών βιβλίων που προσφέρονται δωρεάν από το Amazon για το Kindle e-reader.

Η υπηρεσία αναζητεί και προβάλει τίτλους που προσφέρει το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Amazon, δωρεάν. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Kindle για να μπορέσετε να διαβάσετε τα
Βαθμολογία :

ManyBooks 
Μια εξαιρετική και καλά οργανωμένη διαδικτυακή βιβλιοθήκη που περιέχει περισσότερα από 25000 δωρεάν e-books. Τα βιβλία προσφέρονται στις περισσότερες μορφές για download ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στους περισσότερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες.
Βαθμολογία :

AllBooksFree 
Διαδικτυακή βιβλιοθήκη με μεγάλο αριθμό ebooks που προσφέρονται δωρεάν και καλύπτουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Τα βιβλία είναι στα Αγγλικά μόνο και προσφέρονται σε διάφορους τύπους αρχείων.
Βαθμολογία :

The Web Book 
Δωρεάν e-book από τον Βρετανό βετεράνο της πληροφορικής Robert Schifreen, που περιγράφει σε 300 σελίδες όλα τα απαραίτητα για την κατασκευή ιστοσελίδων, από τα πρώτα βήματα μέχρι και την εφαρμογή php και βάσεων δεδομένων.
Βιβλίο είναι σε μορφή PDF και είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα.
Βαθμολογία :

eBooks4Greeks.gr 
Δικτυακός τόπος με δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (free e-books). Διδακτορικές, μεταπτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, βοηθήματα εκπαιδευτικά, λογοτεχνικά κείμενα και άλλα πολλά.
Βαθμολογία :

Google Books 
Το Google προσφέρει δωρεάν μια τεράστια διαδικτυακή βιβλιοθήκη που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μέσω του browser σας, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό αναγνώστη του Google. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς μεταξύ των βιβλίων που είναι ελεύθερα για
Βαθμολογία :

PodioBooks 
Το PodioBooks προσφέρει μια αρκετά μεγάλη συλλογή από δωρεάν audio books τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3.

Τα βιβλία είναι ταξινομημένα ανά είδος με περιγραφές και σχόλια, από άλλους χρήστες, που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θέλετε να τα
Βαθμολογία :

STDU Viewer 
Εφαρμογή που επιτρέπει την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων. Υποστηρίζει μια πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων και συνεπώς είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες των περισσοτέρων χρηστών.
Υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows XP και νεότερα.
Βαθμολογία :

Calibre Ebook 
Μια ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για την διαχείριση και προβολή ebooks. Προσφέρει δυνατότητες αρχειοθέτησης, βιβλιοθήκης, συγχρονισμού με εξωτερικές συσκευές ανάγνωσης και πολλά αλλά. Σίγουρα ένας καλός σύντροφος για αυτούς που έχουν αγκαλιάσει το ηλεκτρονικό βιβλίο.
Βαθμολογία :

Free-ebooks 
Ελληνικός κατάλογος με χιλιάδες δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή που μπορείτε να κατεβάσετε και να απολαύσετε στον υπολογιστή σας, ή οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό μέσο επιλέξετε.
Βαθμολογία :

Google Newspapers 
Το Google προσφέρει ένα τεράστιο αρχείο εφημερίδων από διάφορες χώρες του κόσμου (δυστυχώς όχι Ελληνικές) που περιέχει περισσότερες από 60 εκατομμύρια σκαναρισμένες σελίδες εφημερίδων.

Περιέχει εκδόσεις που χρονολογούνται στον 19ο αιώνα όλες εκ των οποίων μπορείτε να
Βαθμολογία :

Comic Rack 
Εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να διαβάζετε περιοδικά και κόμικ στις δημοφιλείς μορφές CBR/CBZ/CB7.

Υποστηρίζει μόνο Windows και είναι άψογο για τους φανατικούς των κόμικ σε αυτό το λειτουργικό σύστημα.
Βαθμολογία :

MyEbooks 
Διαδικτυακό βιβλιοπωλείο το οποίο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα συλλογή από Ελληνικά δωρεάν ebooks.
Περιέχει αρκετούς τίτλους από Έλληνες συγγραφείς οι οποίοι προσφέρονται σε μορφή PDF.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε να κατεβάσετε τα
Βαθμολογία :

What Should I Read Next 
Διαδικτυακή υπηρεσία που σας προτείνει βιβλία βάση κάποιου τίτλου (βιβλίου) η συγγραφέα που της δηλώνετε. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία που θα συναρπάσει τους βιβλιοφάγους, προσφέροντας τους μια εύκολη δίοδο αναζήτησης βιβλίων.

Η υπηρεσία, δυστυχώς,
Βαθμολογία :

Kobo 
To Kobo είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων (ebooks) καθώς και ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο. Η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν ενώ υποστηρίζει τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα καθώς και κινητές συσκευές.
Εκτός των εμπορικών τίτλων (βιβλίων) που μπορείτε να
Βαθμολογία :

Baen Library 
Διαδικτυακή βιβλιοθήκη που προσφέρει μια μεγάλη και πρωτότυπη βιβλιοθήκη από δωρεάν ebooks τα οποία είναι όλα μυθιστορήματα.
Είναι μια πραγματικά αξιόλογη συλλογή στην οποία θα βρείτε τίτλους που δεν υπάρχουν αλλού, όλοι εκ των οποίων προσφέρονται στις περισσότερες
Βαθμολογία :

Librivox 
Το Librivox είναι μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη που προσφέρει χιλιάδες δωρεάν audio books. Θα βρείτε βιβλία από τους πιο κλασσικούς συγγραφείς, με αφήγηση στα Αγγλικά τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή mp3 και οgg.
Είναι μια από αυτές τις υπηρεσίες που κάνουν το internet να λάμπει
Βαθμολογία :

Free Computer Books 
Διαδικτυακός κατάλογος με δωρεάν βιβλία πληροφορικής που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα τμήματα και τις διαφορετικές γλώσσες του τομέα.
Θέλει ψάξιμο κυρίως λόγο της ποσότητας της ύλης ενώ κατά γενική ομολογία δεν φιλοξενεί τα βιβλία αλλά προβάλει
Βαθμολογία :

Harvard Library Digital Collections 
Ψηφιακή συλλογή που περιλαμβάνει διάφορα θέματα από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Harvard. Πρόκειται για ολοκληρωμένες ψηφιακές συλλογές, σε υψηλή ευκρίνεια, στις οποίες μπορεί να έχει δωρεάν πρόσβαση ο κάθε χρήστης. Δεν προσφέρονται δωρεάν για εμπορική εκμετάλλευση,
Βαθμολογία :

Hamster ebook converter 
Εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να μετατρέψει αρχεία ebook από μία μορφή σε άλλη. Ουσιαστικά μπορεί ο χρήστης να μεταφέρει ebooks από μία συσκευή σε άλλη, ή να μετατρέψει ένα ebook που έχει ήδη σε κάποια μορφή που δεν υποστηρίζει το e-reader του σε κάποια συμβατή μορφή. Υποστηρίζει
Βαθμολογία :

Planet Book 
Διαδικτυακή βιβλιοθήκη που προσφέρει δωρεάν μια καλή συλλογή από βιβλία κλασσικής λογοτεχνίας. Τα βιβλία της συλλογής είναι στα Αγγλικά και περιλαμβάνουν συγγραφείς όπως τους Charles Dickens, James Joyce, Hans Christian Andersen και Fyodor Dostoevsky. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη συλλογή ηλεκτρονικών
Βαθμολογία :

Ανέμη 
Η Ανέμη προσφέρει στον χρήστη του διαδικτύου μια πλούσια συλλογή βιβλιογραφικών πληροφοριών, ψηφιοποιημένων βιβλίων και άρθρων με έμφαση στο Νεοελληνικό πολιτισμό. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα βιβλία που περιέχει προσβάσιμα για ανάγνωση και μπορεί να είναι χρονοβόρα η
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Εκπαίδευση & Πληροφόρηση >> e-books
Καταχωρήσεις : 28
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr