www.free.gr
iDdrive 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων που προσφέρει 5GB δωρεάν χώρου.

Λειτουργεί είτε μέσω της εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή και τις συσκευές σας, καθώς και μέσω του browser σας.

Η υπηρεσία επιτρέπει μέχρι και αρχεία
Βαθμολογία :

Camfrog 
To Camfrog είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που επιτρέπει σε δύο ή περισσότερα άτομα να επικοινωνούν μέσω των υπολογιστών (ή κινητών) τους, χρησιμοποιώντας ήχο και εικόνα.

Είναι απαραίτητη η ύπαρξη webcam κάμερας για την αναμετάδοση της εικόνας (video), καθώς και μικροφώνου για
Βαθμολογία :

i-funbox 
Μια εφαρμογή διαχείρισης του iphone / ipod /ipad σας που επιτρέπει την μεταφορά αρχείων από και προς το iphone σας, όπως σε οποιονδήποτε δίσκο usb. Επιτρέπει την εξαγωγή μουσικής και video από την συσκευή, αλλά και την εκγατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής που έχετε αγοράσει. Η εφαρμογή
Βαθμολογία :

Iphone Explorer 
Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας συσκευών iPhone/iPod που σας επιτρέπει να έχετε απευθείας πρόσβαση στο iPhone/Ipod σας, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε μέσα από το itunes. Με ένα εύχρηστο και γνώριμο περιβάλλον εργασίας μπορείτε να εκτελέσετε αρκετές λειτουργίες στο iphone/ipod σας οι οποίες
Βαθμολογία :

Copytrans 
Δωρεάν εφαρμογή που δύναται να αντικαταστήσει το itunes για αυτούς που έχουν προβλήματα με αυτό, αλλά που επίσης προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη ipod/iphone να αντιγράψει τα δεδομένα του/της από τη συσκευή στον υπολογιστή και πίσω, ή ακόμα και μετά προς το
Βαθμολογία :

Soundhound 
Δωρεάν εφαρμογή για το κινητό σας που προσφέρει τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε μουσικά κομμάτια, δίνοντας σας πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, καλλιτέχνη, άλμπουμ και τα λόγια του. Είναι ακόμη ενδιαφέρον ότι μπορείτε απλά να τραγουδήσετε μόνοι σας το τραγούδι που έχει
Βαθμολογία :

Who is on my wifi 
Το Who is on my wifi παρέχει ειδοποιήσεις, σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που μια άγνωστη συσκευή συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο σας. Εκτός από αυτό, παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε συνδεδεμένη συσκευή που περιλαμβάνουν: την τελευταία γνωστή διεύθυνση IP της συσκευής, τη
Βαθμολογία :

Norton Zone 
Το Norton Zone είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία αποθηκευτικού χώρου και συγχρονισμού αρχείων από την πρωτοπόρο στον τομέα ηλεκτρονικής ασφάλειας, Symantec (δημιουργό του Norton Antivirus).

Η υπηρεσία προσφέρει 5GB δωρεάν χώρου, καθώς και τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή
Βαθμολογία :

Cloudfogger 
Το Cloudfogger είναι μια υπηρεσία - εφαρμογή ή οποία κρυπτογραφεί τα αρχεία που τοποθετείτε σε διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης και συγχρονισμού. Πίο συγκεκριμένα υποστηρίζει το DropBox, Google Drive και SkyDrive, προσφέροντας ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας για τα διαδικτυακά σας αρχεία.
Βαθμολογία :

Free App Report 
Διαδικτυακός κόμβος που προωθεί εμπορικά apps τα οποία διατίθενται δωρεάν για μία ή περισσότερες ημέρες.
Βαθμολογία :

Free App Calendar 
Διαδικτυακός κόμβος που προβάλει εμπορικά iphone apps τα οποία προσφέρονται δωρεάν, συνήθως για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν έχετε μανία με τα apps και δεν θέλετε να πληρώνετε συνέχεια το Free App Calendar μπορεί να γίνει ένας καθημερινός προορισμός.
Βαθμολογία :

Free App a day 
Στις ιστοσελίδες του θα βρείτε ένα δωρεάν νέο app κάθε ημέρα. Τα apps αυτά προσφέρονται μέσω του AppStore τις Apple και είναι σε προσφορά μόνο για μία ημέρα μέσω του FreeAppaDay. Απαιτείτε να έχετε λογαριασμό itunes παρόλο που δεν χρεώνεστε τίποτα για τα apps που είναι σε προσφορά μέσω αυτού του
Βαθμολογία :

Media Fire 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων που προσφέρει 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Δεν προσφέρει υπηρεσίες συγχρονισμού, όπως το DropBox κλπ, αλλά είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευή.

Πέρα της δυνατότητας αποθήκευσης αρχείων, προσφέρει και
Βαθμολογία :

Bitcasa 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων που προσφέρει 5GB δωρεάν χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 20GB (προτείνοντας το σε φίλους).

Δεν πρόκειται για υπηρεσία συγχρονισμού και πλαισιώνεται κυρίως σας μια υπηρεσία διαδικτυακού εξωτερικού δίσκου στον οποίο έχετε
Βαθμολογία :

App Giveaway 
Ιστοσελίδα που προβάλει και συνάπτει συμφωνίες για την προβολή δωρεάν αpp για το iphone. Δεν θα βρείτε απαραίτητα ένα καινούργιο κάθε μέρα αλλά τα apps που προσφέρονται με την διαμεσολάβηση του κόμβου είναι συνήθως εξαιρετικά.
Βαθμολογία :

148 Apps 
Κατάλογος δωρεάν προγραμμάτων και παιχνιδιών για συσκευές Apple iphone. Επιλογή και παρουσίαση διαφόρων apps που προσφέρονται δωρεάν για τα τηλέφωνα iphone. Θα τα βρείτε μέσω του appstore της Apple.
Βαθμολογία :

2048 
Το 2048 είναι ένα απλό παιχνίδι στο οποίο ο στόχος σας είναι να φτιάξετε ένα block αξίας 2048 βαθμών.

Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο και θα χρειαστεί στρατηγική, προ-νόηση και έξυπνες επιλογές για να το καταφέρετε.

Προσοχή... το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως εθιστικό, ειδικά αν
Βαθμολογία :

CalenMob 
Δωρεάν App για συσκευές iOS μέσω του οποίου μπορείτε να συγχρονίσετε και να χρησιμοποιείτε το ημερολόγιο του Google στην συσκευή σας. Προσφέρει ένα πολύ καλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, σχεδιασμένο για τις δυνατότητες των ανάλογων συσκευών.
Βαθμολογία :

Froot VPN 
Το Froot VPN είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία VPN (Virtual Private Network) μέσω της οποίας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο διαχειρίζεται την σύνδεση σας μέσω ενός κεντρικού συμπλέγματος διακομιστών.

Τα ουσιαστικά
Βαθμολογία :

Map my Walk 
Εφαρμογή για iPhone και Android που καταγράφει τις αποστάσεις που διανύετε κατά την διάρκεια άσκησης. Είτε περπατάτε, τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο η εφαρμογή αυτή θα σας βοηθήσει να το κάνετε καλύτερα.

Καταγράφοντας στοιχεία τηε κάθε περίστασης καθώς και προσφέροντας διάφορα
Βαθμολογία :

Flappy Bird 
Δωρεάν παιχνίδι στο οποίο απλά πρέπει να καθοδηγήσετε ένα πουλί μέσα από διάφορες πίστες. Ιδιαίτερα απλό arcade παιχνίδι στο οποίο απλά πατάτε την οθόνη και το πουλί (σας) χτυπάει τα φτερά του. Ακούγεται απλό... δοκιμάστε το και πιθανώς να διαφωνήσετε, ιδιαίτερα είστε από
Βαθμολογία :

Photosynth 
Δωρεάν app μέσω του οποίου μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα πανοράματα χρησιμοποιώντας πολλαπλές φωτογραφίες.

Το πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ή ευκολία χρήσης που προσφέρει και καθοδηγεί το χρήστη κατά τη διάρκεια της λήψης των φωτογραφείων, ενώ δεν απαιτεί καμία
Βαθμολογία :

Box 
Διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει 10GB χώρου ενώ το μέγιστο μέγεθος ανά αρχείο περιορίζεται στα 250mb.

Ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί αρχεία με άλλους χρήστες της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας κοινούς φακέλους ενώ με τουρ
Βαθμολογία :

XNretro 
Δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να δώσετε ρετρό χαρακτήρα στις φωτογραφίες σας. Είναι πολύ απλή στη χρήση με αρκετές προεπιλογές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται ότι βγήκαν με κάμερες παλαιοτέρων χρόνων.

Για τους πιο ψαγμένους προσφέρει την
Βαθμολογία :

Temple Run 2 
Το Temple Run 2 είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι arcade runner για κινητά iOS και Android. Όμορφα γραφικά και γρήγορη κίνηση το καθιστούν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι στο οποίο ο ήρωας σας πρέπει να τρέξει μέσα σε ένα τρελό λαβύρινθο γεμάτο παγίδες και γκρεμούς.

Πόσο μακριά
Βαθμολογία :

Photonova+ 
Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών σε συσκευές iOS (iphone, ipad, ipod κλπ) που προσφέρει μια σειρά από εύχρηστα και λειτουργικά φίλτρα μέσω των οποίων μπορείτε να βελτιώσετε ή να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας.

Τα εργαλεία που προσφέρει είναι εξαιρετικά ενώ το σύστημα είναι
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Για κινητά τηλέφωνα >> iphone
Καταχωρήσεις : 26
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr