www.free.gr


Αρχιτεκτονικό Σχέδιο(4)


Free CAD 
Σχεδιαστικό πρόγραμμα που επιτρέπει την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων. Απευθύνεται κυρίως στον μηχανολογικό σχεδιασμό, αλλά καλύπτει ξεκάθαρα και το ευρύτερο φάσμα χρήσης όπως η αρχιτεκτονική και άλλες ειδικότητες μηχανικών.
Υποστηρίζει Windows, linux και MacOS.
Βαθμολογία :

Draftsight 
Εφαρμογή δημιουργίας 2D σχεδίων με επαγγελματικές προδιαγραφές που προσφέρεται δωρεάν. Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε αρχεία DWG εύκολα και απλά με τα εργαλεία που προσφέρει το DraftSight.
Η ευκολία χρήσης σε συνδυασμό με τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος το
Βαθμολογία :

DoubleCad XT 
Δωρεάν έκδοση του εμπορικού πακέτου DoubleCad η οποία επιτρέπει την διαχείριση και επεξεργασία δισδιάστατων (2D) γραφικών και σχεδίων. Παρόμοιο με το εμπορικό AutoCad LT.
Βαθμολογία :

SketchUp 
Δωρεάν εφαρμογή από το Google που επιτρέπει την δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών. Το κυρίως πλεονέκτημα του έναντι άλλων παρόμοιων εργαλείων (εκτός του ότι προσφέρεται δωρεάν έκδοση) είναι ότι έχει σχεδιαστεί έχοντας υπόψιν τον αρχάριο χρήστη. Συνεπώς είναι ένα πρόγραμμα
Βαθμολογία :

NanoCad 
Εφαρμογή CAD που προσφέρει τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων μέσα από μια ολοκληρωμένη και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή. Διαθέτει τις περισσότερες λειτουργίες που περιμένει να βρει κανείς σε εφαρμογές του είδους και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες δημιουργίας
Βαθμολογία :

Circuitlab 
Διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να σχεδιάσετε και να δοκιμάσετε ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά κυκλώματα.
Πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέρει μα πλατφόρμα στην οποία μπορεί να κάνει δοκιμές ένας επαγγελματίας, να μάθει ένας μαθητής ή να διασκεδάσει κάποιος ο οποίος
Βαθμολογία :

LibreCad 
Εφαρμογή τύπου CAD που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργία τεχνικών σχεδίων υψηλών προδιαγραφών. Υποστηρίζει τη δημιουργία σχεδίων δύο διαστάσεων μόνο και είναι κατά μεγάλο ποσοστό μεταφρασμένο και στα ελληνικά.
Είναι μια ολοκληρωμένη λύση CAD, με πολλά εργαλεία και
Βαθμολογία :

Archimedes 
Εφαρμογή δημιουργία σχεδίων τύπου CAD. Βασίζεται σε τεχνολογία Java και μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή υποστηρίζει τη γλώσσα. Πρόκειται για μια καλή εναλλακτική λύση για αυτούς που δεν μπορούν να αγοράσουν τα γνωστά εμπορικά πακέτα, χωρίς όμως να προσφέρει
Βαθμολογία :

GCad 
Ένα πρόγραμμα CAD (computer aided design) που επιτρέπει την δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων γραφικών και σχεδίων. Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για αυτούς που δεν μπορούν να επωμιστούν το κόστος του AutoCad.

Προσφέρεται για Windows και Linux, στα Αγγλικά
Βαθμολογία :

BRL-CAD 
Ενα εξαιρετικό πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων. Πρόκειται για μία πολύ καλή εναλλακτική λύση του εμπορικού τίτλου AutoCad, και είναι σχεδιασμένο κυρίως με αυτόν το σκοπό, παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία άλλων τρισδιάστατων μοντέλων.
Βαθμολογία :

DIA 
Μια εφαρμογή για την δημιουργία διαγραμμάτων προσφέροντας μια δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Visio.
Βαθμολογία :

Yed 
Αν σας ενδιαφέρει η δημιουργία διαγραμμάτων απεικόνισης ιεραρχικά δομημένων πληροφοριών, τότε το Yed είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Πρόκειται για ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο δημιουργίας διαγραμμάτων με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε
Βαθμολογία :

Drawpad 
Το DrawPad είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών (vector) γραφικών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μολύβι και πολλαπλές βούρτσες, γραμμή και επιλογές κειμένου ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα δημιουργίας απλών γεωμετρικών σχημάτων.

Καθώς όλα αυτά
Βαθμολογία :

Autorealm 
Το Autorealm είναι ένα εργαλείο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δημιουργήσει, με ευκολία, διαφόρων ειδών φανταστικούς χάρτες.
Απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς των παιχνιδιών role-playing, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτή τη χρήση μόνο.
Το γραφικό περιβάλλον εργασίας του είναι
Βαθμολογία :

Project Draw 
Διαδικτυακό εργαλείο από την AutoDesk που επιτρέπει την δημιουργία, αποθήκευση και εξαγωγή σχεδιαγραμμάτων με εξαιρετικές δυνατότητες. Πρόκειται για ένα πλήρες εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση του Visio από επαγγελματίες και ερασιτέχνες με εξαιρετικά
Βαθμολογία :

1/1 :: Προηγούμενη Επόμενη

home >> Προγράμματα >> Επεξεργασία Γραφικών >> Σχεδιαστικά Προγράμματα
Καταχωρήσεις : 15
 Στο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr