www.free.gr
Pandora Records Music
Share this page !
Περιγραφή : Η εταιρία Pandora Records ήταν μια από τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής κλασσικής μουσική την εποχή που επικράτησαν οι δίσκοι βινυλίου. Καθώς η εταιρία δεν κατάφερε να μεταβεί στην εποχή του CD με επιτυχία, σιγά σιγά κατέρρευσε και αργότερα έπαψε να υπάρχει. Η μουσική βιβλιοθήκη της εταιρίας προσφέρεται τώρα δωρεάν (κάτω από τους όρους άδειας τύπου Creative Commons) σε μορφή mp3 και ogg, δίνοντας έτσι σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πραγματικά εξαιρετική και τεράστια συλλογή κλασσικής μουσικής. Το μόνο αρνητικό που μπορεί να βρει κανείς στην περίπτωση αυτή είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστική οργάνωση του υλικού το οποίο βρίσκεται σε διάφορους φακέλους και πρέπει ο χρήστης σιγά σιγά να το εξερευνήσει μόνος και να αποφασίσει τι θέλει να κατεβάσει. Σε γενικές γραμμές είναι μια καταπληκτική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς (λάτρεις ή μη της κλασσικής μουσικής).
Τα links για τους φακέλους με την μουσική θα τα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας (για να μη μπερδευτείτε εκεί που λέει vorbis υπάρχουν τα αρχεία σε μορφή mp3).
Σχετικά :

music classical violin piano composers choir quartet chamber musical κλασσική

Κατηγορία : Μουσική & Ήχοι >> Κλασσική Μουσική
Social Bookmark : Share/Save/Bookmark


Printer Friendly Version
Βαθμολογία:


Σχόλια

Ποντικιδου says...
Δεν μπορώ να εντοπίσω τη λέξη "Vorbis" για να πλησιάσω τα αρχεία Μp3.
21st April 2012 1:18pm
MusicLover says...
Τα links είναι στο κάτω μέρος της σελίδας, εκεί που λέει :

To download mp3 files from Ibiblio
mp3/

To download from the Mirror

Το link στο ibiblio δεν μου δούλευε αλλά το άλλο (mirror) δουλεύει : http://dsl-63-249-19-10.zipcon.net/mp3/

mp3_mirror
23rd April 2012 3:29am
αννα says...
kalo poli. Mono pou dev katalava poc va katevaco
22nd January 2012 11:30pm
prospero says...
Μιας και επισκεφτείς το site που αναφέρεται κοίταξε εκεί που λέει στο κάτω μέρος της σελίδας :

To download mp3 files from Ibiblio
mp3/

Μιας και το πατήσεις έχει μια λίστα από φακέλους, ο κάθε ένας έχει μέσα αρχεία mp3, μπες σε κάθε φάκελο που θες και μετά κάνε δεξί κλικ το ποντίκι πάνω από όποιο mp3 θέλεις να κατεβάσεις και κάνε save link as ή αποθήκευση συνδέσμου ως, ή ότι άλλο λέει ο browser που χρησιμοποιείς για την αποθήκευση αρχείων.

23rd January 2012 10:02am

Προσθήκη Σχόλιου

* Απαραίτητο Πεδίο
(δεν προβάλεται στο κοινό)
blank
Απομνημόνευση στοιχείων σε αυτόν τον υπολογιστή.
blank

Follow freegr on TwitterΣτο free.gr θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, παιχνιδιών, τραγουδιών και πλήθος άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς αναδεικνύοντας μας διευθύνσεις που αξίζει όλοι να τους ξέρουμε.
Αν γνωρίζετε κάποιο κόμβο, υπηρεσία, πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο δωρεάν που αξίζει να συμπεριληφθεί στο free.gr,
ενημερώστε μας κάνοντας Νεα Καταχώρηση

Το free.gr δεν έχει καμία σχέση με τους κόμβους που παρουσιάζονται εδώ και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξετάζουμε τις καταχωρήσεις ώστε να αποφεύγονται αυτές που περιέχουν οποιαδήποτε μορφής ανεπιθύμητα στοιχεία (spyware, adware κλπ), αλλά η ευθύνη χρήσης βρίσκεται με τον τελικό χρήστη.

Email επικοινωνίας : Πατήστε Εδώ

Also Visit :
Day.gr - Greek Recipes - Greek Wine - BiG - Ecofind - Start - Mixer - Hello - Starbuzz - Art.gr - Evresi - WiN - Zip Codes

Copyright 2007-2013 Free.gr